Parat hjælper lokalt til landsindsamlingen – og også til jul

Parathjælpere i Hovedstaden og i Odense trådte til for at støtte lokale aktiviteter i forbindelse med landsindsamlingen. Skal I bruge ekstra hænder til uddeling af julehjælp eller andre juleaktiviteter? Så kontakt Parat.

DANIEL HINCHELY - D. 20 OKTOBER 2023

Til landsindsamlingen den 1. oktober bakkede frivillige parathjælpere op til om det flotte resultat. Før indsamlingsdagen trådte 50 parathjælpere i Hovedstaden og syv i Odense frem med smil og entusiasme, hvor hjalp til med uddelingen af indsamlingsbøtter. 

I Hadsten-Hinnerup stillede en parathjælper også op som kaffebrygger, så der var friskbrygget kaffe til indsamlerne, når de kom ind fra deres rute.

Skal I have hjælp til julen?

Julen nærmer sig, og Røde Kors Parat er klar til at bakke op. Hvis jeres lokalafdeling har brug for ekstra hjælp til uddeling af julehjælp, afvikling af et julearrangement eller andre juleaktiviteter, så tøv ikke med at kontakte os. Som altid er vi klar til at mobilisere søde og dedikerede parathjælpere til at hjælpe med at gøre julen lysere for dem, der har brug for det.

Hvis I ønsker ekstra hjælp til julen – eller bare et andet arrangement uanset højtid - så kontakt Parat på parat@rodekors.dk. Skal I bare bruge 1 eller 2, kan I ringe til Parats hjælpelinje på 38 202 202.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Tags