Book Frivillighuset

Velkommen til Røde Kors’ Frivillighus på Blegdamsvej i København. Hvis du vil booke lokaler til et frivilligarrangement, så brug formularen herunder. Vi svarer hurtigst muligt.

Vil du på afdelingsbesøg i Frivillighuset, så ring til Velkomstteamet på 3525 9200 eller send en mail til frivillighuset@rodekors.dk. Her kan du også få svar på andre spørgsmål om Frivillighuset.

Kalenderen nederst på siden viser, hvornår Frivillighuset er optaget og hvilke aktiviteter, der foregår i huset. Du finder også en beskrivelse af lokalerne.

  • Aktuelle Information om mødet
  • Mødeforplejning
  • Komplet
Starttidspunkt for mødet?
Sluttidspunkt for mødet?
Særlig ønske af bordopstilling? (ikke muligt i weekend)

Viften

Gruppe

Amfiteater

Biograf

Mødet kommer på vores infoskærm med valgte titel
Kontaktinformation:

Du kan læse mere om, hvordan Røde Kors behandler dine data her.

Oversigt over mødelokalerne:

 

Mødelokaler
 

 

Frivillighusets rum er navngivet efter fem af Røde Kors’ syv principper, og du kan læse mere om indretningen og størrelsen på de forskellige rum her:

Medmenneskelighed

Antal personer: 82-149

Medmenneskelighed er det største lokale i Frivillighuset og er et åbent konferencelokale med højt til loftet. Der er plads til ca. 82 siddende gæster. I alt kan der være 149 i lokalet. I Medmenneskelighed er der projektor og lærred, som kan foldes ud til fremvisning af præsentationer m.m., og der er højtaler med mulighed for tilslutning af mikrofoner. Fra Medmenneskelighed er der direkte udgang til haven mellem Frivillighuset og landskontoret.

Frivillighed

Antal personer: 30-40

Frivillighed udgør spidsen af Frivillighuset. Rummet har en fleksibel indretning, siddenicher og adgang til the-køkken. Dele af Frivillighed er lavloftet, hvilket giver en hyggelig stemning. Der er ingen dør ind til Frivillighed, som dog ligger fint afskærmet bagerst i Frivillighuset. Fra Frivillighed er der ligesom fra Medmenneskelighed direkte udgang til haven mellem Frivillighuset og landskontoret. Der er en skærm til præsentationer monteret på væggen i lokalet.

Neutralitet

Antal personer: 24

Neutralitet er et større aflukket lokale i Frivillighuset med glasvæg ud mod Medmenneskelighed. Rummet er indrettet med et stort bord, hvor der er plads til 24 personer. Lokalet har en stor skærm med videokonferenceanlæg, hvor det også er muligt at vise præsentationer m.m.

Uafhængighed & Upartiskhed

Antal personer: 5 i hvert lokale

Uafhængighed og Upartiskhed er to mindre lokaler, der ligger ved siden af hinanden i Frivillighuset. Lokalerne er møbleret med genbrugsmøbler, og begge rum har en glasdør, der kan lukkes. I rummene er der skærm til tilslutning af computer, Skype etc.

Røde Kors oplevelsen 
I kælderen under Frivillighuset har vi bygget et interaktivt læringsrum, hvor du kan gå på opdagelse i Røde Kors, og opleve hvordan vi handler, når katastrofen rammer herhjemme eller ude i verden. I Røde Kors oplevelsen viser vi med historiske og aktuelle genstande, hvordan vi hjælper mennesker i hele verden. 

Røde Kors Oplevelsen er skabt med økonomisk støtte fra L.B. Forsikring. Der er plads til 25 personer ad gangen.

Book Røde Kors Oplevelsen på www.rødekors.dk/skole eller spørg ind til mulighederne for at komme på rundvisning, når du booker Frivillighuset.   

Frivillighusets trappe og have

Antal personer: max 480

Du kan også booke Frivillighusets udendørs trappe, som udgør husets tag og er udformet som en stor siddetrappe. Du booker haven og trappen på en gang.

Røde Kors foredrag i Frivillighuset

Din afdeling kan kombinere jeres besøg i Røde Kors Frivillighus med et foredrag fra en af vores foredragsholdere. Nogle foredragsholdere er frivillige, der har været på studierejse til et af vores programlande, andre har en særlig viden inden for et af vores arbejdsområder og andre igen er ansatte i Røde Kors - måske som tidligere eller nuværende delegater.

Hvis din afdeling vil booke en foredragsholder, skal du skrive en mail til: skoletjenesten@rodekors.dk eller ringe til os på:+45 3525 9349. Da foredragsholderne er frivillige, kan vi desværre ikke altid garantere, at der er en oplægsholder til rådighed på den ønskede dato. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan.