Opsamling på Landsmøde 2022 fra vores nye præsident

Vores nye præsident Jette Runchel sender her en hilsen, hvor hun takker for et godt landsmøde i november, og deler her forskelligt materiale fra mødet til videre inspiration. 

ANNE FAIGH RYDELL - D. 05 DECEMBER 2022

Den 5.-6. november 2022 afholdt Røde Kors landsmøde på Nyborg Strand. Vi var alt i alt næsten 300 deltagere, som havde en god og inspirerende weekend sammen. På dette landsmøde var det muligt at deltage to personer fra hver afdeling, hvilket mange benyttede sig af.

Jeg deler her lidt forskelligt materiale, som I kan bruge i afdelingen. Først og fremmest referatet af landsmødet, som I finder her. Referatet er underskrevet af dirigent Preben Søegaard Hansen og er den formelle tilbagemelding på de beslutninger, der blev truffet på landsmødet.

Jeg vil også gerne dele en video, der blev optaget undervejs, og som fint viser, hvordan et landsmøde i Røde Kors forløber. Og derudover deler jeg en præsentation, som I evt. kan bruge på et møde i afdelingsbestyrelsen, når I drøfter, hvad der kom ud af landsmødet.

Her til sidst vil jeg blot minde om, at I altid er velkomne til at kontakte mig og de øvrige medlemmer af Røde Kors’ hovedbestyrelse. Jeg glæder mig til samarbejdet med jer alle.

Venlig hilsen

Jette Runchel