Online videnssaloner

Mange frivillige har efterspurgt mere viden om konkrete temaer, fx angst, ADHD, skilsmisser, gældsrådgivning mm. Derfor vil vi i den kommende tid afprøve en række online videnssaloner. En online videnssalon er en times oplæg med plads til spørgsmål.

ANNA BLINDUM - D. 23 OKTOBER 2020

Den 9. november kl. 20.00 til 21.00 vil Charlotte Diamant, der er autoriseret psykolog, fortælle om angst hos voksne, og hvordan det kan påvirke børnene.

Den 2. december kl. 20.00-21.00 vil Camilla Mønsted Simonsen fra Forbrugerrådet TÆNK fortælle om årsager og konsekvenser af økonomi- og gældsproblemer, og hvordan man som frivillig kan hjælpe en familie med at få uvildig og gratis økonomi- og gældsrådgivning. Alle frivillig fra vores familierettede aktiviteter, mentorer, Q-net og camp frivillige kan tilmelde sig på Mit Røde Kors: https://mitrodekors.dk/kursusoversigt

Et par dage før oplægget får I en mail med et link til Teams. Med en kop kaffe i hånden, kan I blive klogere på et bestemt tema, som kan være relevant for jeres frivillige støtte.

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis I har forslag til andre temaer.