Brug parathjælperne i den travle juletid

Mangler I hjælp til en julefrokost, en juletræsfest eller et andet julearrangement? Eller måske kunne I bruge flere hænder til uddeling af julehjælp? Så kontakt Røde Kors Parat😊.

- D. 17 NOVEMBER 2023

Parathjælpere i hele landet står klar til at give en hånd med til arrangementer med sociale og humanitære formål – også op mod jul. De kan både hjælpe med praktiske opgaver såvel som at skabe god stemning og tryghed blandt deltagerne. 

Sidste år hjalp parathjælperne blandt andet med at pynte op til jul på Hvidovre hospital, ledsage plejehjemsbeboere til julemarked, hjælpe til praktisk til en juletræsfest for ukrainske flygtningefamilier, stå for sang og underholdning til julearrangementer og optræde som julemand til en julefest for udsatte familier. 

Flere afdelinger brugte også parathjælperne til at håndtere de mange ansøgninger om julehjælp og være med til at dele julehjælpen ud.  
 
Har I brug for noget lignende eller har I måske andre opgaver op mod jul, der kræver ekstra hænder, så tag endelig fat i Parat. 

Er du ikke så bekendt med Røde Kors Parat endnu?
Se videoen herunder om, hvordan I som afdeling kan bruge Parat.  

Har du flere spørgsmål, kan svarene måske findes på denne side under ”spørgsmål og svar” om Parat. Du er også altid velkommen til at skrive til parat@rodekors.dk, hvis du er i tvivl om, hvorvidt parathjælperne kan hjælpe jer med en opgave. 
 

Tags