Videohilsen fra venskabsprojekterne: Støtte er fortsat en stor hjælp ude i verden

Vi får løbende videohilsner fra vores venskabsprojekter ude i verden. I denne omgang har vi fået hilsner fra Etiopien, Malawi og Kenya. Se dem her:

MATIAS CHRISTENSEN - D. 30 APRIL 2024

I videoerne kan I møde Mosisa Kena Tefera og Eva Jordung Nicolson fra venskabsprojektet i Malawi. Mosisa er programdelegat, og Eva er landechef for Dansk Røde Kors i Malawi. Fra Etiopien kan I høre fra landechef Rikke Holm og fra Kenya kan i møde landechef Dorothy Nkonge.

Fortsat støtte til sårbare unge og børn

Jeres støtte betyder, at de i Malawi blandt andet kan sørge for rent vand, sæbe og latriner til familier, børn kan komme i børnehave, og unge kan få en uddannelse.

I Etiopien har støtten hjulpet fordrevne med at finde tilbage til sit lokalsamfund, og i Kenya, der i øjeblikket oplever ekstreme vejrforhold og oversvømmelser flere steder, bruges støtten på at forebygge og uddanne befolkningen til, at katastrofer som oversvømmelser sker.

Se med, når vi løbende bringer nye videohilsner fra projekterne

Vi fortsætter med at indsamle videohilsner og opdateringer fra venskabsprojekterne, I støtter, så I kan høre endnu mere om den forskel, I gør ude i verden.

Se eller download videoerne ved at følge et af de tre links nedenfor. I kan også dele videoerne i jeres afdeling og sørge for, at alle jeres frivilligkollegaer kan se, hvor meget det betyder, at Røde Kors hjælper hinanden på tværs af landegrænserne!

Videohilsen fra Etiopien

Videohilsen fra Malawi

Videohilsen fra Kenya

Hvad vil det sige at være programdelegat?

Som programdelegat, er man tilknyttet et specifikt program i det pågældende land. 

I Mosisas tilfælde betyder det, at han er leder for det program, I støtter gennem venskabsprojektet. Mosisa leder et Community Resilience Programme, hvilket betyder, at han igennem programmet er med til at oparbejde lokalsamfundenes modstandsdygtighed igennem uddannelse og sundhedstiltag, og med opbygning af handlekraft og katastrofeberedskab, i tilfælde af naturkatastrofer.

Læs meget mere om det ved at klikke her.