Temaarrangement om 'den vanskelige samtale' i Netværk Nord

Den 29.oktober afholdt Netværk Nord temaarrangement for besøgstjenesten og vågetjenesten. Her var sognepræst i Hirtshals, Aksel Toft, inviteret til at fortælle om 'den vanskelige samtale'. Det blev en intens og inspirerende eftermiddage for de 40 frivillige der deltog i arrangementet.

ANN KATRIN DYBDAHL - D. 07 NOVEMBER 2019

Netværk Nord afholdt temaarrangement om ’den vanskelige samtale’

Tirsdag den 29. oktober var 40 frivillige fra besøgstjenesten og vågetjenesten i Netværk Nord samlet til et spændende temaarrangement om ”den vanskelige samtale”. Hele syv afdelinger var repræsenteret.
Formand for Netværk Nord, Lillian Christensen, havde inviteret sognepræst fra Hirtshals, Aksel Toft, til at dele ud af sine erfaringer og sin viden om det at stå i en vanskelig samtale – en situation de fleste af vores frivillige kan genkende.  Engagementet og spørgelysten hos de frivillige var stor under oplægget, der blev afsluttet med et musikalsk indlæg. 

Arrangementet blev afholdt i Sognegården i Aalestrup, hvor besøgsleder Lise-Lotte Nielsen og flere  frivillige havde sørget for både hyggelige rammer og lækker servering. Arrangementet blev således også et rigtig godt eksempel på det fine samarbejde mellem afdelinger og aktivitetsledere i Netværk Nord