Ny energi til Røde Kors-indsamlingen

Efterårsudgaven af Mit Røde Kors-bladet skal gerne være landet i postkasser rundt i landet i denne uge. Bladet har tema om vores årlige Røde Kors-indsamling og nogle af de nye tiltag, der er omkring den i år.

Inger, Dorrit, Anne Marie og Henrik fra Furesø planlægger en Røde Kors-uge med arrangementer på bl.a. skoler og i genbrugsbutikken op til Røde Kors-indsamlingen 1. oktober. Foto: Peter Sørensen
- D. 13 SEPTEMBER 2023

Efterårsudgaven af Mit Røde Kors-bladet skal gerne være landet i alles postkasser i denne uge. Bladet har tema om vores årlige Røde Kors-indsamling og nogle af de nye tiltag, der er omkring den i år. Læs bl.a. om Røde Kors-ugen i Furesø. Du kan også møde familien i Københavns Nordvestkvarter, der har gjort det til en tradition at samle ind flere generationer sammen.

Udover temaet kan du bl.a. læse et portræt af Camilla, der er frivillig i Fængselsbesægstjenesten, som tidligere har prøvet på egen krop at være indsat. Du kan også læse om nogle af de store udfordringer, Yemen står over for, og hvad vi fra Røde Kors’ side har fokus på i landet.

Nørklerne laver flotte nye produkter af genbrugstøj og -stof, som de syr om i samarbejde med genbrugsbutikken i Græsted-Gilleleje – det kan du også se flotte billeder af på Snapshotsiden. Selvfølgelig har vi også blandet nyt på bladets aktivitetssider og en flot og velfortjent buketuddeling.

Vi samler også denne gang nyheder, der relaterer sig til bladet, på mitrodekors.dk/Bladet. Her kan du de næste uger bl.a. læse om flere afdelingers arrangementer i Røde Kors-ugen.

Du kan også læse hele det nye blad digitalt her: Mit Røde Kors #3 2023