Gratis temaaften om idræt og bevægelse for flygtninge

Hvordan kan  frivillige, ansatte og foreninger kan give asylansøgere og flygtninge et mere aktivt liv og del i fællesskabet i foreningerne? Det kan du få svar på til gratis temaaften om idræt og bevægelse for flygtning tirsdag den 4. september i Hillerød.

Fodboldklubben Slangerup & Omegn IF tager uge efter uge rigtig godt imod asylansøgere og flygtninge, som spiller med klubben, deltager i fællesspinsning og klubaftner. Hør mere om de gode erfaringer på temaaftenen.
LEHA - D. 27 AUGUST 2018

Idræt og bevægelse virker. Det giver bedre humør, bedre helbred og masser af fællesskab. Det er der god brug for blandt mennesker med flygtningebaggrund, der lige er kommet til Danmark.

På temaaftenen, som er arrangeret af Røde Kors, Frivilligcenter Hillerød og DGI Nordsjælland, kan du høre om succesfulde aktiviteter.

Derudover får du mulighed for at se og prøve lege/idræt og bevægelse, som er gode at lave sammen med nyankomne asylansøgere og flygtninge – samt møde andre der arbejder med inklusion af asylsøgere og borgere med flygtninge baggrund.

Få inspiration til, hvordan du skal komme i gang eller få inspiration til at videreudvikle de aktiviteter, du allerede er i gang med. Del dine erfaringer og få nyt netværk. Du kan møde frivillige fra idrætsforeninger, Røde Kors Integration, Røde Kors Asylcentre i Nordsjælland og ansatte fra kommuner i Nordsjælland.

Få håndbog med hjem
Vi byder på sandwich og kaffe/vand, og du får en praktisk håndbog med 15 lege, som er lige til at gå i gang med. Håndbogen indeholder også en oversigt over, hvor man kan søge tilskud til idrætsaktiviteter for flygtninge, og hvordan man kan komme i gang som frivillig i Røde Kors.

Du kan også hente en PDF version af håndbogen lige her:

Tirsdag den 4. september 2018, kl. 17.30 - 21.00 i Frivilligcenter Hillerød, Kedelhuset, Fredensvej 12c, 3400 Hillerød.

Tilmelding på dette link er nødvendig:  www.dgi.dk/arrangementer/201818008000

Kontakt Peter Bennett, mail peter.bennett@dgi.dk, tlf. 2497 5342.