Flemming får månedens buket

Flemming hædres for at være afdelingens praktiker, som altid står klar med værktøjskassen, når noget skal ordnes.

RASMUS DE BOER - D. 04 OKTOBER 2023

Da næstformand i Røde Kors Dronninglund-Hjallerup, Flemming Christensen, mødte op i afdelingens mødelokale, troede han blot, at han skulle forbi til en kop formiddagskaffe. Til hans store overraskelse stod hans frivilligkolleger med månedens buket, som han får for at være afdelingens konsekvente praktiker. 

”Jeg var helt overvældet. Det føles stort, at de andre frivillige tænker på en og anerkender ens arbejde. Det giver mig lyst til at hjælpe endnu mere,” fortæller Flemming.

I august åbnede de frivillige en café i Dronninglund, og her var Flemming uundværlig, fortæller afdelingens butiksleder, Inge Bisgaard. 

”Flemming har altid værktøjet med. I forbindelse med oprettelsen af vores nye café har han lagt utrolig mange timer i indretningen, og det samme gjaldt, da vi skulle flytte vores butik,” siger hun.

Ikke den første buket i Dronninglund-Hjallerup

Der sker meget i Dronninglund-Hjallerup. I juni fik formand Hans Jørgen Dalum en buket for sin initiativrighed, hjælpsomhed og loyalitet over for sine medfrivillige – men i afdelingen mente de, at Flemming også fortjente en buket for sin indsats.

”Hans Jørgen og Flemming er et rigtiggodt makkerpar. Hans Jørgen er iværksætteren og Flemming praktikeren, der altid sørger for, at tingene bliver gjort ordentligt,” fortæller hun.
 

Månedens buket
Hvis du kender en frivillig, der har fortjent månedens buket for sin store indsats for Røde Kors, kan du indstille vedkommende her.
 

Tags