Om Frivillighuset

Aktiviteter i Frivillighuset. Foto: Peter Sørensen

Røde Kors har bygget et frivillighus foran landskontoret i København på Blegdamsvej.

I Røde Kors Frivillighus mødes vi med hinanden og med samarbejdspartnere og udvikler vores frivillige indsats for sårbare i Danmark og i verden.

I Frivillighuset kan du opleve Røde Kors, få en kop kaffe eller deltage i et arrangement. Frivillighuset huser i 2017 blandt andet en temadag for frivillige i Røde Kors’ sundhedsklinik, et formandskursus, kurser i Medmenneskelighed i praksis og mange andre aktiviteter. Se Frivillighusets kalender og læs mere om lokalerne her

Frivillighuset er finansieret af en donation på 31 mio. kr. fra A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene formål.

Udformningen af huset er udviklet i tæt samarbejde med frivillige fra hele landet og er tegnet af arkitektfirmaet COBE.

Som Røde Kors frivillig kan du booke Frivillighuset til arrangementer. Du booker Frivillighuset ved at ringe til Røde Kors på 3525 9200 eller sende en mail til frivillighuset@rodekors.dk Her sidder vi i velkomstteamet også klar til at svare på spørgsmål om Frivillighuset eller din booking.

Har din afdeling lyst til at besøge Frivillighuset ? Så kom endelig forbi. Vi tilbyder rundvisning, et spændende Røde Kors oplæg, en tur i Røde Kors Oplevelsen og frokost. Kontakt velkomstteamet på 3525 9200 eller frivillighuset@rodekors.dk, hvis din afdeling vil besøge Frivillighuset.

Følg med i byggeriet

Vi laver løbende film fra og om byggeriet.

Dem kan du se på vores YouTube-kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=dxUydWaptFc&list=PLcl1K8b3p34jzDoBSAi_sd...

 

Kontaktperson på landskontoret for Frivillighuset

Næste arrangementer

Ingen kommende events fundet