Om Frivillighuset

Frivillighuset.Tegning: COBE.

Røde Kors har bygget et frivillighus foran landskontoret i København på Blegdamsvej.

I Røde Kors Frivillighus mødes vi med hinanden og med samarbejdspartnere og udvikler vores frivillige indsats for sårbare i Danmark og i verden.

I Frivillighuset kan du opleve Røde Kors, få en kop kaffe eller deltage i et arrangement. Frivillighuset huser i 2017 blandt andet en temadag for frivillige i Røde Kors’ sundhedsklinik, et formandskursus, kurser i Medmenneskelighed i praksis og mange andre aktiviteter. Se Frivillighusets kalender og læs mere om lokalerne her

Frivillighuset er finansieret af en donation på 31 mio. kr. fra A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene formål.

Udformningen af huset er udviklet i tæt samarbejde med frivillige fra hele landet og er tegnet af arkitektfirmaet COBE.

Nu kan du booke Frivillighuset til arrangementer fra januar 2017. Du booker Frivillighuset ved at ringe til Røde Kors på 3525 9200 eller sende en mail til frivillighuset@rodekors.dk Her sidder vi i velkomstteamet også klar til at svare på spørgsmål om Frivillighuset eller din booking.

Har din afdeling lyst til at besøge Frivillighuset på en allerede planlagt tur ? Så tilbyder vi fem besøgsdage i 2017, hvor I kan besøge Frivillighuset, få en rundvisning, et spændende Røde Kors oplæg og frokost. Se datoerne nedenfor og kontakt velkomstteamet på 3525 9200 eller frivillighuset@rodekors.dk, hvis din afdeling vil deltage. Vi laver selvfølgelig også meget gerne en besøgsdag en anden dag, hvis det passer jer bedre.

  • Lørdag d. 4. marts 2017 (fuldt booket - kontakt os for alternativ)

  • Onsdag d. 7. juni 2017 (fuldt booket - kontakt os for alternativ)

  • Fredag d. 25. august 2017 (fuldt booket - kontakt os for alternativ)

  • Tirsdag d. 10. oktober 2017

  • Lørdag d. 25. november 2017 (fuldt booket - kontakt os for alternativ)

Følg med i byggeriet

Vi laver løbende film fra og om byggeriet.

Dem kan du se på vores YouTube-kanal:

https://www.youtube.com/watch?v=dxUydWaptFc&list=PLcl1K8b3p34jzDoBSAi_sd...

 

Kontaktperson på landskontoret for Frivillighuset

Næste arrangementer

Ingen kommende events fundet