Er du frivillig leder? Så vær med til at forbedre mitrødekors.dk

Vi søger frivillige ledere (f.eks. bestyrelsesmedlemmer eller aktivitetsledere) der har lyst til at være med i en sparringsgruppe til udviklingen af det nye Mitrødekors.dk.

ANNE FAIGH RYDELL - D. 26 FEBRUAR 2024

På landskontoret er vi ved at starte udviklingen af mitrødekors.dk, så hjemmesiden bedre kan hjælpe alle frivillige på daglig basis. Vi ønsker, at Mitrødekors.dk skal være dét sted hvor vi kan finde al den viden man har brug for, for at være frivillig. Derfor søger vi 10-12 frivillige ledere til en sparringsgruppe, der kan bidrage til værdifuld viden om frivilliges behov og ønsker til et nyt MRK.dk.

Først-til-mølle-princippet gælder ift. pladser i gruppen. Du kan ansøge her frem til 12. marts.

Sparringsgruppen bliver etableret som støtte til projektets styregruppe og arbejdsgruppe, og vil blive vigtig inputgiver til hvordan vi udvikler den nye hjemmeside.

Alle møder er online
Som deltager i sparringsgruppen inviteres du til et på 1-2 timers varighed, ca. 4 gange i løbet af projektperioden, som løber fra primo 2024 til 2025.
Alle møder er online via Teams. Første møde er i ultimo start april 2024.
Hvis du får plads i gruppen, får du en personlig tilbagemelding og link til møde.

Læs mere her: Vil du dele din viden om det at være bruger af mitrødekors.dk? Kom med i vores sparringsgruppe | Mit Røde Kors (mitrodekors.dk)