Vi gør, hvad vi kan for at samle midler ind

Vi har lige gennemført et brag af en indsamling, og i går også kontaktet 900.000 tusind mennesker pr. SMS for at indsamle midler til vores hjælpearbejde.
Foto: Jakob Dall.
Morten_jorgensen
2 oktober 2017

Først og fremmest mange, gange tillykke med det flotte resultat. Vi har samlet 18,4 millioner ind, som vi kan udføre hårdt tiltrængt hjælpearbejde for.

Som ny Fundraising-chef bøjer jeg mig i støvet for jeres enorme indsats i går.

Jeg er dybt imponeret.

Og så vil jeg gerne fortælle, at vi er kommet til at vække omkring 750 mennesker i nat med en SMS om at støtte vores Røde Kors-indsamling. Efter planen skulle de have fået selvsamme SMS inden klokken 21.00 i går aftes.

Det beklager jeg dybt - vi er selvfølgeligt ikke ude på at genere folk midt i deres nattesøvn. At der så oven i købet stod i SMS'en at det kostede penge at afmelde sig er dobbelt beklageligt. Det er ikke tilfældet. Det er selvfølgeligt gratis. Dette beklager jeg også.

Men en væsentlig del af vores mulighed for at hjælpe folk i Danmark og internationalt, at vi aktivt spørger folk om de har lyst til at støtte vores arbejde. Vi sendte derfor i går en SMS ud til cirka 900.000 mennesker, hvor vi spurgte om de havde lyst til at støtte vores Røde Kors-indsamling.

Hvis nogen af jer eller nogen I kender er blevet kontaktet mod jeres ønske, så skriv en SMS med teksten 'AFMELD' til 1240 eller send en mail til fastbidrag@rodekors.dk med dit navn og telefonnummer

Endnu en gang: tillykke med det flotte indsamlingsresultat!

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Michael holder overblikket

Michael har siddet som aktivitetsleder ved samaritterne i Århus. Det er han stoppet med nu. Mens...