Røde Kors afholder 14 ferielejre i år

Henover sommeren slår Røde Kors dørene op for 14 ferielejre over hele landet.
Røde Kors afholder 14 ferielejre i 2017.
Marlene Jacobsen
16 juni 2017

Sommeren står for døren, og de seneste par måneder har Røde Kors-frivillige fra Integration og Familienetværket knoklet for at få de sidste deltaljer på plads til årets ferielejre. I år arrangerer i alt ti Røde Kors-afdelinger nemlig ikke færre end 12 ferielejre spredt over hele landet.

Udover de 12 lokale ferielejre står Røde Kors også for to centrale ferielejre nemlig Sommerlejr Fyn i Nr. Åby og den årligt tilbagevendende ferielejr i Hillerød, som bliver til i samarbejde med ISS.

Ferieminder for hele familien

Familierne, som skal med på lejrene, er primært tilknyttet en af Røde Kors' sociale aktiviteter, og de er af forskellige årsager udsatte eller sårbare familier. Fælles for dem alle er dog, at de ikke selv har mulighed for at give deres børn en ferieoplevelse.

På ferielejrene får familierne et afbræk fra hverdagen, og lejrenes frivillige sørger hvert år for, at programmet er spækket med sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne, som kan give familierne nogle gode ferieminder at tænke tilbage på sammen. 

Vil du vide mere om ferielejrene?

Kontakt familielejr@rodekors.dk for at høre nærmere om hvordan I kommer i gang med at lave en ferielejr.

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Birgit oplærer føl på stribe

For mennesker, der er endt på en akutmodtagelse, efter deres liv har taget en uventet drejning, er...