Qnet jubilæumsarrangement

Den 16. juni løb det første Qnet jubilæumsarrangement af stablen i Ringsted med titlen 'Tilbud til voldsudsatte familier'.
Omkring 60 deltagere var mødt op for at høre de seks oplægsholdere fortælle om tilbud til voldsudsatte familier - musikken blev leveret af 'The way out'.
Anne Karen Ursø
24 juni 2014

Der var levende jazz, lækre snacks og god stemning, da Qnet holdt sit første arrangement i anledning af Røde Kors' 150-års jubilæum. Formålet med eftermiddagen var at gøre Qnets tilbud til voldsudsatte kvinder og børn endnu mere synligt, men også at fortælle om den vifte af tilbud, der er til voldsudsatte - organisationer og foreninger, som også er vores samarbejdspartnere. Tilhørerne var en blandet flok med repræsentanter fra kommunen, politiet, krisecentre, offerrådgivningen, Røde Kors frivillige m.fl.

Røde Kors indledte

Café Ingeborg i Ringsted var fyldt godt op, da formanden for Ringsted Røde Kors Birgit Thorsted gik på for at byde velkommen og fortælle om anledningen til jubilæumsarrangementet. Derefter fortalte aktivitetsleder Jette Christensen fra Ringsted Qnet og Anne Karen fra landskontoret om Qnet - formål, hvad vi tilbyder, hvem kvinderne i Qnet er, og hvad netværket betyder for dem og børnene.

Inspirerende oplægsholdere

Programmet var bygget op i tre dele hver med to oplæg, og her imellem to længere pauser, hvor deltagerne kunne defilere rundt og stille oplægsholderne spørgsmål, snuppe en pjece og spise lidt mad. I alt var der seks gode og inspirerende oplæg - om krisecentrenes tilbud til kvinder og børn, hvad stalking betyder – og hvad der kan gøres ved det - hvordan voldsudøveren kan få hjælp, forebyggelse af vold og om, hvad pårørende kan stille op.

Der bliver flere arrangementer

Arrangementet var det første i en række af fire - næste arrangement bliver afholdt i Vejle d. 3. september kl. 14.30-18. Og hen over efteråret vil arrangementet også komme til Aarhus og København. Alle velkomne!  

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Michael mistede mælet

"Niels Aage, der tog du fusen på mig. Men det er jo ikke et enmands projekt at lave sådan en butik...