Vi elsker puder

og det gør vores gæster i Frivillighuset også
Nørklernes flotte puder pryder den store trappe i huset - til stor glæde for alle
Connie Fricke Jensen
13 oktober 2017

"Vi elsker nørklernes puder". Sådan siger mange gæster, når de besøger Frivillighuset - og det er helt forståeligt. Puderne lyser op og giver huset farve, hygge og sjæl, og så er det altid et godt samtaleemne at tale om nørklernes store indsats for Røde Kors.

Og vi kan godt bruge flere strikkede pudebetræk - der passer til puder i målene 65 x 65 cm eller 40 (h) x 65 (b) cm.

Alle garntyper kan bruges, og puderne må gerne have fast, syet bagside. I bestemmer selv farver, mønstre, tilsætning af knapper, blonder og lignende. Kun fantasien sætter grænsen for designet. Prøv at søge på "strikkede puder" på Google, så kommer der mange fine forslag til udseende og farvesammensætning. Betrækkene skal være aftagelige og vaskbare og skal overholde et af de to mål.

Til vinter bliver det koldt...

...også i det nye hus med de store glasfacader. Derfor har flere gæster spurgt, om de kunne få et strikket tæppe eller sjal over sig, når de sidder stille til møder dagen igennem. Og hvorfor ikke vise endnu mere af de fine ting, I kan lave?

Så hvis I har sjaler, tæpper eller lignende, I har lyst til at donere til huset, tager vi med tak imod dem. Tag gerne pudebetræk, sjaler og tæpper med, når I er på besøg - eller send dem til Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, att. Velkomsten.

Så kan de lune og glæde husets gæster vinteren igennem. På forhånd mange tak for hjælpen.

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Birgit oplærer føl på stribe

For mennesker, der er endt på en akutmodtagelse, efter deres liv har taget en uventet drejning, er...