Vær med i vores store frivilligundersøgelse

I den kommende tid laver vi en stor frivilligundersøgelse i Røde Kors. I vil derfor snart modtage et spørgeskema i jeres indbakke, og det vil være en kæmpe hjælp, hvis I vil bruge den korte tid, det tager at være med.
Kan du genkende dig selv? Ligegyldigt hvad: vær med i vores store Røde Kors Frivilligundersøgelse!
Janus Rashid Flachs Madsen
13 september 2017

Vi er mere end 30.000 frivillige, som er engagerede i Røde Kors. Men hvem er vi?

Det forsøger vi at få svaret på ved at lave den første store frivilligundersøgelse i Røde Kors siden 2009.

Derfor vil du snart få tilsendt en mail med et link til et spørgeskema. Og vi håber meget, du som frivillig vil deltage. Du er også meget velkommen til at fortælle det videre til dine medfrivillige. Vi skal have så mange svar i hus som muligt.

Du kan deltage i undersøgelsen til og med 29. september. Den kommer ud til alle, som har registreret en mailadresse i kontakt.

Endnu bedre at være frivillig
Frivilligundersøgelsen skal give os et opdateret billede på hvem vi er, og hvordan vi selv oplever det at være frivillig i Røde Kors.

Det er en god mulighed for at give sin mening til kende, og vi vil bruge resultaterne til at arbejde på at gøre det endnu bedre at være frivillig i Røde Kors i Danmark.

Udover undersøgelsen via mails, så laver vi også en række telefoninterviews med nogle af jer frivillige, som vi ikke har registreret mailadresser på. Så vi sikrer, at vi får et repræsentativt billede af os frivillige.

Når resultaterne af undersøgelsen ligger klar, vil vi fortælle om dem her på mitrødekors.dk

Undersøgelsen gennemføres med hjælp fra analyseinstituttet Epinion. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte Epinion på  Roedekors_frivillig@epinion.dk eller på 31 47 76 70 (alle dage kl. 9.00 – 20.00)

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Michael mistede mælet

"Niels Aage, der tog du fusen på mig. Men det er jo ikke et enmands projekt at lave sådan en butik...