Smid Tøjet fylder Frivillighuset

Kampagnen Smid Tøjet præger den kommende uge i Frivillighuset sammen med besøg fra bl.a. A.P. Møller Fonden og Ølgod afdeling.
Smid Tøjet Kampagnens flotte udstilling kører april måned ud.
Mette Krogh Hansen
11 april 2018

Besøg fra A.P. Møller Fonden
Onsdag den 11. april får Frivillighuset fint besøg af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Støttefonden skal være værter for et netværksmøde for fonde på socialområdet, der har 37 medlemmer.  

A.P. Møller Fonden har finansieret opførelsen af Frivillighuset og vi glæder os til igen at byde dem velkommen inden for i vores flotte nye rammer.

Smid Tøjet kampagne
Fra midten af april kører kampagnen Smid Tøjet atter over hele landet. Kampagnen skal understøtte det store hjælpearbejde, som Røde Kors udfører og denne gang sætter vi fokus på hjælp til mennesker i Danmark.

I Frivillighuset markeres kampagnen i vores velkomstområde bl.a. med salg af genbrugstøj. Du har også mulighed for at donere dit brugte tøj til det gode formål.

Smid Tøjet kampagnen kan opleves i Frivillighuset april måned ud.

Afdelingsbesøg fra Ølgod
Ugen i Frivillighuset rundes af på fineste vis med årets andet afdelingsbesøg. Denne gang er det Ølgod afdelingen, der ligger vejen forbi Frivillighuset, hvor de blandt andet skal høre et oplæg om nørklearbejdet og vågetjenesten. Dagen rundes af med en rundvisning på Landskontoret og en tur i Røde Kors Oplevelsen.

Hvis din afdeling har lyst til at komme på besøg i Frivillighuset, kan I sende en mail til frivillighuset@rodekors.dk eller ringe på 3525 9200.

Gå ind og følg Frivillighuset på Mit Røde Kors.

Hver fredag holder vi dig opdateret om Frivillighusets kommende aktiviteter og arrangementer.