Så sker det – frivillighusets officielle åbning!

Den 30. november 2017 kl. 10-11.30 afholdes den officielle åbning af frivillighuset. Skynd dig at melde dig til og få en af de begrænsede pladser til åbningsdagen.
Mette Frost Bertelsen
8 november 2017

Så er det endelig en realitet – efter års byggerod, larm, hamren og banken kan vi langt om længe fejre vores nye frivillighus med en åbningsfest.

Huset har allerede været i brug indvendigt siden årsskiftet og summer hver dag af liv. Mange afdelinger har lagt vejen forbi og huset bliver brugt flittigt til møder, konferencer, udstillinger og meget andet, hvor frivillige nytænker, udvikler og deler viden og erfaringer.

Og nu er murerne endelig ved at lægge sidste hånd på den udvendige del af huset også. Det betyder, at vi nu helt officielt kan erklære vores frivillighus for åbent.

Det gør vi d. 30. november kl. 10.00-11.30 med en åbningsfest, hvor præsident for Røde Kors Sven Bak-Jensen byder velkommen. Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik klipper snoren til det nye hus, og der vil være indlæg ved formand for A.P. Møller Fonden Ane Mærsk McKinney Uggla og generalsekretær Anders Ladekarl.

Åbningen vil også give et indblik i den store indsats, som 33.000 Røde Kors-frivillige hver dag gør for sårbare mennesker i hele Danmark.

Af brandsikringsårsager er der kun begrænsede pladser til åbningsfesten, så meld dig hurtigt til, hvis du gerne vil deltage. Hvis der kommer flere tilmeldinger end der er pladser, trækkes der lod. Og for dem, der ikke kan deltage, bliver der masser af muligheder for at opleve huset i andre sammenhænge i fremtiden.

Send en mail til aabningRKF@rodekors.dk. Svarfristen er d. 10. november 2017.

OBS: Af hensyn til talerne bedes deltagerne være på plads senest kl. 9.50

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Michael mistede mælet

"Niels Aage, der tog du fusen på mig. Men det er jo ikke et enmands projekt at lave sådan en butik...