Ny plakat til Venskabsprojektet i Rwanda

Støtter din afdeling projektet i Rwanda, eller overvejer I at gøre det, er der nye materialer klar: en plakat og en kort PowerPoint, som supplerer projektbeskrivelsen
Foto: Rwanda Røde Kors
Anne Skovgaard
14 juni 2018

Rwanda er det sidste og nyeste land i viften af Venskabslande, som afdelingerne kan støtte. Projektet har fokus på at støtte de mest udsatte og sårbare grupper af pygmæer, som er marginaliserede når det gælder blandt andet uddannelse og sundhedshjælp.   

Der er nu en farvestrålende Rwanda- plakat i A1 størrelse klar, som de støttende afdelinger kan hænge op på kontoret, i butikken eller hvor I nu synes.  (se udsnit af plakaten ovenfor)

Hvis vi skal sende en eller flere plakater til din afdeling, så kontakt os via mail: aia@rodekors.dk  

Vi har  også lavet en PowerPoint for Rwanda, som i korte texter og billeder fortæller om projektet. Det er tænkt som supplement til den mere uddybende projektbeskrivelse og kan måske være en hjælp, hvis I skal drøfte i afdelingen, hvilke lande I kunne tænke jer at støtte.

Du kan se PowerPointen og projektbeskrivelsen for Rwanda her:    http://mitroedekors.dk/aktiviteter/afdelingernes-internationale-arbejde/dokumenter?tid=254

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Birgit fra Ringsted lader sig rive med

Ringsted afdelingens afgåede formand Birgit Thorsted lader sig med egne ord rive med. Så da hun for...