Netværk Nord medbragte egen butik

Da Netværk Nord besøgte landskontoret havde de deres egen pop-up butik med 'nørklerier' med.
Begejstringen var stor blandt medarbejderne for de fine håndarbejder, og der blev købt for 2.400 kr.
Connie Fricke Jensen
19 juni 2017

Selv om de havde været meget tidligt oppe for at komme med bussen, så var humøret højt, da Netværk Nord i starten af juni besøgte landskontoret og det ny frivillighus.

Besøget bød blandt andet på oplæg fra vores generalsekretær, Anders Ladekarl, og en tur i Oplevelsen, vores interaktive læringsrum.   

Med sig fra Nordjylland havde de frivillige en hel lille butik med en masse fine nørklerier. Der var både puder, tøjdyr og tæpper. Det hele lavet af genbrugsmaterialer. Initiativtager til butikken var Connie Larsen, som er aktivitetsleder i 'Nørkleriet' i Sæby.

”Vi plejer altid have lidt med, når vi er rundt i landet, men denne gang tog jeg tre store tasker og hel pose med. Det var et fint besøg, men jeg hørte ikke så meget af foredragene, for jeg skulle jo passe butikken,” fortæller Connie, imens hun griner.

God gang i salget
Medarbejderne på landskontoret var nemlig vilde med den lille butik. De købte alt fra hæklede tæpper til strikkede bamser.  

”Det gik jo fantastisk med butikken, der blev virkelig solgt meget. Vi fik 2.400 kroner, som nu går ind i regnskabet for butikken i Sæby,” siger Connie.

Der går ikke længe før damerne fra Sæby er klar med en ny pop-up butik. De er nemlig med, når der er havnefest i Sæby.

Netværk Nord

Netværk Nord er et samarbejde i det tidligere Nordjyllands amt med udvidelse af Thisted Røde Kors - i alt 23 afdelinger. Sammen koordinerer de afholdelse af aktiviteter i netværkets område og giver de tilsluttede afdelinger og aktiviteter mulighed for at styrke og inspirere hinanden.

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Birgit oplærer føl på stribe

For mennesker, der er endt på en akutmodtagelse, efter deres liv har taget en uventet drejning, er...