Anne Lerche Nordlund er ny vicepræsident for Røde Kors

I august meddelte Hanna Line Jakobsen, at hun pga. nyt job i Unicef trak sig fra posten som præsident.Tidligere vicepræsident Sven Bak-Jensen overtog roret. I går valgte hovedbestyrelsen så Anne Lerche Nordlund som ny vicepræsident.
Foto: Johnny Wichmann.
Mathilde Risvig
12 september 2017

Anne Lerche Nordlund siger:

”Jeg er utroligt glad for at få muligheden for at blive vicepræsident for en organisation, som betyder utroligt meget for mig, og jeg går ind i min nye rolle med stor ydmyghed og åbenhed.

Jeg er glad for allerede at have oplevet en del forskellige facetter af foreningen, og som formand for en lokal afdeling har jeg allerede fingrene helt nede i praktikken.

Men jeg har også stadig meget at lære. Jeg glæder mig til at kaste mig ud i de nye opgaver og lære endnu flere frivillige, deltagere og aktiviteter i vores organisation at kende”. 

Hovedbestyrelsen pegede på deres møde d. 11. september enstemmigt på Anne Lerche Nordlund som ny vicepræsident.

Anne har som formand for Nyborgafdelingen et godt kendskab til foreningen med sig i kufferten i sin nye rolle som vicepræsident. Derudover har hun mange års erfaring som leder i den kommunale sektor indenfor flygtningeområdet, børne- og ungeområdet, samt kultur og fritid.

Anne er en del af den gruppe, der arbejder med den kommende genbrugsstrategi, ligesom hun på frivilligsiden stod i spidsen for den nye kommunikationsstrategi i 2014.

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Michael mistede mælet

"Niels Aage, der tog du fusen på mig. Men det er jo ikke et enmands projekt at lave sådan en butik...