Af

Af: 
Mathilde Risvig
12 juni 2018

Ringsted afdelingens afgåede formand Birgit Thorsted lader sig med egne ord rive med. Så da hun for seks år siden blev opfordret til at overtage posten fra den tidligere formand, som enthusiastisk fortalte om Røde Kors’ arbejde i lokalområdet, sagde hun kækt ja – til trods hun stort set intet kendte til organisationen.

Gennem sit formandsarbejde har Birgit blandt andet understøttet en udvidelse af afdelingens aktiviteter og frivilligbase. Hun er også tjenstvillig trådt til, når der for eksempel skulle koordineres julehjælp eller afholdes sommerlejr for flygtninge – en indsats som ifølge bestyrelsen fortjener en stor buket.

”Der er så mange frivillige, der yder et kæmpe stykke arbejde og jeg er derfor rørt og beæret over at blive valgt til at få den,” siger Birgit.

Hun fortsætter sit virke i en nyoprettet frivilligkoordinatorstilling, hvor hun står for afdelingens administrative arbejde med at lægge vagtplaner og rekruttere frivillige: ”Jeg er glad for at være tættere på de frivillige og have fingrene i bolledejen.”

Buketten

Kender du en der fortjener et skulderklap?

Birgit fra Ringsted lader sig rive med

Ringsted afdelingens afgåede formand Birgit Thorsted lader sig med egne ord rive med. Så da hun for...