Familiefestival i Aarhus er udsolgt

På søndag er børnefamilier i Aarhus og omegn inviteret til familiefestival, og de 2300 billetter er revet væk. Der er stadig billetter at få til festivalerne i Odense og København her

- D. 05 MAJ 2022

Røde Kors holder gratis endagsfestival for børnefamilier i Tangkrogen i Aarhus denne weekend, og her et par dage før melder arrangørerne, at alle billetter er booket. De næste uger følger festivaler i Odense og Gladsaxe ved København.

”Jeg glad for, at der nu er udsolgt af billetter i Aarhus, så flest muligt får glæde af tilbuddet,” siger Sine Heiberg, der er projektleder for festivalen og fortsætter:

“Målet med festivalen er, at alle børn og voksne går derfra med maven fuld af gode minder! Vi er rigtig glade for det flotte program, vi har fået på benene i samarbejde en lang række dygtige folk, og jeg er sikker på, vi får en fest.” 

Hvis du ikke har fået booket billetter endnu til dig selv eller nogen i en social aktivitet, du er aktivitetsleder eller kontaktperson for, kan du se programmet og bestille billetter til festivalerne i Odense og Gladsaxe her

Gode oplevelser og gang i hjulene igen 
Festivalen skal sætte blus under de gode oplevelser, som der har været for få af under de seneste corona-år. Optræden, live musik og børnebio og en konservator, der fortæller om fortidsdyr, er blot få af de indslag, der kan opleves.  

”Jeg er stolt af, at vi i Røde Kors kan være med til at støtte op om både oplevelser og fællesskab med familiefestivalerne her i maj. Vi trænger til mere af begge dele,” siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors.  

Det forventes, at ca. 2000 børn og voksne deltager hvert sted. Festivalen i Aarhus er udsolgt med 2.300 bestilte billetter. 

Kendte navne, quiz og leg på programmet 
Der bliver mange kendte ansigter på festivalerne for både de små og de lidt større. Rasmus Klump kendt af de yngste, og gameren Den Mandige Elg til de lidt større. Og mon ikke quiz med Anders Lund Madsen er for alle aldre? 

Festivalerne er bygget op med forskellige telte, underholdning, kreative værksteder og hyggelige zoner med plads til fælles leg, oplevelser og afslapning. I løbet af dagen kan deltagerne også besøge et havfrueunivers, udforske fortidsdyr eller lære at tegne af en vaskeægte Anders And-tegner. 
 
Røde Kors har inviteret deltagere i sociale aktiviteter i hele landet via eget netværk af frivillige, men også blandt andre organisationer via f.eks. FRISE og lokale Frivilligcentre. 

Festivalerne er støttet af socialstyrelsen.
 
Vi glæder os til at se jer på Tangkrogen i Aarhus, på Dyrskuepladsen i Odense og i Rådhushaven i Gladsaxe!
 

Hvor og hvornår 
- Århus, Tangkrogen søndag den 8. maj kl. 10 – 16 
- Odense, Dyrskuepladsen søndag den 15. maj kl. 10 -16 
- København, Gladsaxe Rådhushave søndag den 22. maj kl. 10 -16 

Praktisk 
- Læs mere, se programmet og book gratis billetter her: www.rodekors.dk/familiefestival 
- Adgang kan kun ske med en gyldig billet - Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til familiefestival@rodekors.dk