Temadag om pårørende og demens (København) (Pårørendestøtter)

Praktisk

Fra: 21. juni 2018, Kl. 14.00

 

 

Mødested: 
Landskontoret

Hvor

Telefon: 
35259200

 

Tilmeldingsfrist: 
14 juni 2018

Torsdag den 21. juni 2018, kl. 14-18.00 Frivillighuset, Røde Kors landskontor, Blegdamsvej 27, København Ø

Tilmelding nødvendig på Mit Røde Kors (husk at logge ind) eller på kursus@rodekors.dk

Kære frivillige og interessefæller,

I er inviteret til temadag i frivillighuset!

Røde Kors har med støtte fra TrygFonden fået lavet fire film, som sætter fokus på livet som pårørende til en sygdomsramt, der passes i hjemmet. Med disse film har vi i Røde Kors sat fokus på en helt overset gruppe af mennesker, som risikerer at blive syge og ensomme i deres omsorg for et medmenneske. Filmene understøtter Røde Kors’ aktivitet pårørendestøtte, som vi med støtte fra TrygFonden har udviklet.

Program

Programmet byder på to film om livet som pårørende, "Ramt af livet" samt filmen om en stærk frivilliggruppe på Mors, som har solid erfaring med at støtte pårørende, hvis hverdag er stærkt præget af sygdom. Mød Helle-Vibeke Riisgaard, som har tilrettelagt og produceret filmene – foruden Røde Kors-frivillige, som er gået ind i det vigtige arbejde med pårørendestøtte.

Efter en pause med lidt snacks har I igen mulighed for at opleve Rolf Bang Olsen, som med sin store viden og fantastiske engagement tager os med på en rejse ind til mennesket bag demensen. Tag gerne jeres spørgsmål med til Rolf. Intet er for stort, intet for småt!

Vi glæder os til at forkæle jer med en temadag, hvor vi kommer vidt omkring! Har I spørgsmål vedr. temadagen eller pårørendestøtte, kontakt projektleder Ulla Sthen Hansen, ulhan@rodekors.dk eller tlf. 2810 9496.

KURSUSINFO

Velkommen til kursussiden på Mit Røde Kors.

Her kan du læse det seneste nye om Landskontorets kurser og blive informeret om ændringer i kursuskataloget.

SE DET NYE KURSUSKATALOG 2018

Kursuskataloget for 2018 er nu tilgængeligt på Mit Røde Kors.

Du kan læse kataloget her

 

 

 

 

 

 

Opdateret d. 18/12 2017